Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-09@07:43:03 GMT

بزرگترین پروژه گاوداری شرق کشور در شیروان کلنگ زنی شد

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۷۲۱۰۶

بزرگترین پروژه گاوداری شرق کشور در شیروان کلنگ زنی شد

کلنگ بزرگترین پروژه گاوداری شرق کشور در روستای خرم آباد واقع در ۱۸ کیلومتری جاده آسیایی شیروان به مشهد به زمین زده شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیروان؛ عصر امروز شنبه ( ۲۷ اردیبهشت) با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی به صورت ویدئو کنفرانس و با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کلنگ بزرگترین پروژه گاوداری شرق کشور در روستای خرم آباد واقع در ۱۸ کیلومتری جاده آسیایی شیروان به مشهد به زمین زده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

 وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این آیین گفت: سرانه مصرف شیر در کشور پایین است که به ازای هر فرد سالانه ۹۰ تا ۱۰۰ کیلوگرم است که این در کشورهای اروپایی، ۳۰۰ کیلوگرم است.

 


" محمد شریعتمداری" اظهار داشت: برای جلوگیری از هزینه های درمانی آتی، بیماری ها و سلامت مردم باید قدم های موثری برداشت و تولید شیر به دو برابر افزایش یابد که در حال پی گیری هستیم.

 


وی گفت: برای ایجاد اشتغال در شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر، وام اشتغال مولد پایدار روستایی را مستقر کردیم که سهم اشتغال روستایی در این ایام از ۳ درصد به ۲۵.۳ درصد افزایش پیدا کرده که نشان می دهد طرح موفقی بوده است.

 


شریعتمداری با اشاره به شرایط موجود حاکم در جامعه و بیماری کرونا افزود: دولت در کنار مردم بوده و هست و برای حفاظت از جامعه، برای ۲۲ میلیون نفر تسهیلات یارانه پرداخت شد و ۲۵۰ هزار میلیارد ریال برای خانواده هایی که نیازمند بودند به نوعی مورد حمایت قرار گرفتند.

 


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: همچنین برای سه میلیون خانوار نیازمند به مدت چهار ماه از ۲ تا ۶ میلیون ریال سبد غذایی تهیه شد و مورد حمایت قرار داده شدند.

 


شریعتمداری با اشاره به یک میلیون بنگاه اقتصادی و وام با نرخ ۱۲ درصد به ازای هر واحد تولیدی افزود: در این راستا ۵۰۰ هزار میلیارد ریال منبع صرف شده که تا نیمه خردادماه پرداخت های لازم در اختیار آنان قرار می گیرد.

 


وی در اختیار گرفتن ۵۰ هزار میلیارد ریال در صندوق بیمه بیکاری، عقب انداختن بدهی بانکی و تامین اجتماعی و استمهال بدهی های مالی را جزو اقدامات فعال دولت در زمینه کرونا عنوان کرد.

 


وی بیان داشت: باید مجموعه شستا را با ۱۴۰۰ هزار میلیارد ریال به بازار بورس کشور بیفزاییم که ۲ میلیون نفر سهامدار شرکت هستند.

 


مدیر شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی هم گفت: اینک هفت پروژه گاوداری توسط شستا در دست ساخت است که هدف این است سهم تولید شیر از این شرکت که سالانه ۱۸۰ هزار تن است به یک یا یک و نیم میلیون تن برسد.

 


"محمد رضوانی فر" اظهار داشت: به جهت ایجاد عدالت و نقش فقرزدایی در مناطق روستایی پروژه دامپروری انجام شده که نژاد گاوهای اصلاح شده و ایجاد گاوداری در مناطق محروم از برنامه های شستا است.

 


وی گفت: با این سرمایه گذاری برای این طرح در شیروان، ۳۰ هزار راس دام مولد جدید به گله اضافه می شود که به بیش از ۱۰۰ هزار راس مولد و غیر مولد می رسد و ظرفیت تولید به یک و نیم تن خواهد رسید.

 


رضوانی فر افزود: مجموعه سرمایه گذاری هفت طرح دامپروری شستا، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال است که با اتمام آن برای ۲ هزار نفر به صورت مستقیم و ۱۷ هزار نفر غیرمستقیم اشتغال در محروم ترین نقاط ایجاد می شود که فاز اول طرح گاوداری شیروان بهمن ماه امسال و فازدوم تیرماه سال ۱۴۰۰ به بهره برداری می رسد.

 


مدیر عامل شرکت کشت و دام گلدشت نمونه اصفهان هم گفت: با توجه به اهمیت پروتئین و کلسیم برای سلامت، مصرف شیر در ایام کرونا افزایش یافته که درصدی از پروتئین از این طریق است.

 


"سعید صالحی" اظهار داشت: سالانه در ایران ۸ تا ۱۰ میلیون تن شیر تولید می شود که در برنامه ششم توسعه ۱۵ درصد آن یعنی یک و نیم میلیون تن توسط شستا تولید می شود.

 


رییس کمیسیون اجتماعی مجلس هم گفت: این طرح باید سال گذشته کلنگ زنی می شد که با توجه به انتخابات به تاخیر افتاد.

 


"عبدالرضا عزیزی" با بیان اینکه با افتتاح این طرح تحول بزرگی در شرق کشور و شیروان رقم خواهد خورد، اظهارداشت: طی سه روز آینده، ۱۰ هزار میلیارد ریال طرح اقتصادی در این شهرستان کلنگ زنی خواهد شد.

 


رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی هم گفت: اولویت اقتصادی این استان بخش کشاورزی است که به دلیل شرایط آب و هوایی و تنوع تولیدات محصولات پاک کم نظیر است.

 


"عبدالله یوسفی" با اشاره به اینکه یک درصد از وسعت کشور، جمعیت این استان است، اظهار داشت: اینک چهار درصد جمعیت دامی کشور در این استان است که از ارزش بالایی برخوردار است و با ۸۰ هزار راس دام سنگین و ۲ میلیون راس دام سبک، روزانه ۴۱۹ تن و سالانه ۱۵۳ هزار تن شیر در استان تولید می شود.


وی گفت: صنایع لبنی استان نیز فعال است که حتما در زنجیره تولید باید برنامه ریزی کرد که ارزش افزوده را دوچندان می کند.

 


بزرگترین پروژه گاوداری شرق کشور در شیروان در ۱۰۷ هکتار زمین، با ظرفیت اسمی سالانه ۶۵ هزار و ۷۰۰ تن شیر و هزار تن گوشت خواهد بود که ظرفیت پنج هزار راس گاو مولد از نژاد هلشتاین جمعا ۱۰ هزار راس دام، اشتغالزایی ۳۰۰ نفر مستقیم و سرمایه گذاری ۱.۵۰۰ میلیارد ریال است.

 

 

پایان پیام/641

منبع: شبستان

کلیدواژه: گاوداری شیروان مسئولان هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری هزار راس ۱۰ هزار راس دام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۲۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشتستان بزرگترین شهرستان تولیدکننده خرما در کشور است

به گزارش خبرنگار مهر، علی رحیمی صبح چهارشنبه در کارگروه تخصصی خرما اظهار کرد: دشتستان بالغ بر ۲۷ هزار هکتار سطح زیر کشت خرما دارد که سالانه حدود ۱۲۰ هزار تن خرما تولید می‌کند.

وی اضافه کرد: سالانه ۳۰ هزار تن خرما از استان بوشهر به کشورهای آسیای میانه و حوزه خلیج فارس صادر می‌شود که دشتستان بالاترین میزان صادرات را در بین سایر شهرستان‌های استان دارد.

مدیر جهاد کشاورزی دشتستان لیست کاملی از مسائل و مشکلات و همچنین ظرفیت‌ها و قابلیت‌های خرمای دشتستان را بطور مفصل ارائه نمود.

کارگروه تخصصی خرما با حضور معاون برنامه ریزی فرماندار، مدیر جهاد کشاورزی دشتستان، اساتید و محققین دانشگاهی و پژوهشگران مرکز تحقیقات، پارک علم و فناوری، مسئولین استانی سازمان جهاد کشاورزی، کارشناسان شهرستانی و استانی و بهره برداران بخش کشاورزی و نماینده سردخانه داران شهرستان در سالن جلسات جهاد کشاورزی دشتستان برگزار شد.

این کارگروه که با استقبال مدعوین برگزار شد و شرکت کنندگان اظهار امیدواری کردند که این مهم قدم تأثیرگذاری در بهبود کمیت و کیفیت خرمای دشتستان خواهد گذاشت. اعضای شرکت کننده در این کارگروه به بیان نقطه نظرات، چالش‌ها و راه حل های پیشنهادی پرداختند.

کد خبر 6099993

دیگر خبرها

  • معتادین متجاهر در شیروان جمع‌آوری شدند
  • کلنگ‌زنی پروژه فاضلاب شهر قروه درگزین در سال‌جاری
  • پروژه قطار شهری اصفهان-نجف‌آباد آماده کلنگ‌زنی است
  • بیست و هشتمین نمایشگاه نفت تا دقایقی دیگر آغاز به کار میکند
  • دشتستان بزرگترین شهرستان تولیدکننده خرما در کشور است
  • پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه آب‌رسانی مجتمع شهدای هزارجریب گلوگاه
  • پروژه روشنایی معابر نواحی صنعتی رضی و مشگین شهر افتتاح می‌شود
  • آلودگی آب رودخانه روستای سنقرآباد به لطف گاوداری + فیلم
  • ۱۰ روستای گلوگاه با مجتمع شهدای هزارجریب آبرسانی می شود
  • ۲۵۰۰ نفر از پروژه آبرسانی روستایی مجتمع شهدای هزار جریب گلوگاه بهره‌مند می‌شوند