Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان همزمان با پنجمین روز از هفته دولت، با حضور نمایندگان مردم ملایر در ‏مجلس، استاندار همدان، مدیرعامل شرکت هلدینگ صنایع عمومی تأمین و ‏مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی(شستا)، کلنگ احداث گاوداری ۶۰۰۰ رأسی در ملایر به زمین زده شد تا سرآغاز ‏تحولی عظیم در عرضه رونق دامداری و اشتغالزایی در این منطقه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت گاوداری ملارد شیر از شرکت های وابسته به تأمین اجتماعی متولی احداث گاوداری ۶۰۰۰ رأسی دام مُولد در شهرستان ملایر است. این پروژه با ۴۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار احداث می‌شود و با بهره ‌برداری از این طرح حدود ۳۰۰ نفر شاغل می شوند، شرکت ملارد شیر نیز تعهد کرده که در مدت یکسال این طرح را تکمیل کرده و به بهره برداری برساند.

معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر در این مراسم، با بیان اینکه عملیات اجرایی گاوداری ۶۰۰۰ رأسی دام مولد با سرمایه‌گذاری ۴۰۰ میلیارد تومان به وسیله شرکت شستا در این شهرستان آغاز شد، گفت: این طرح بزرگ اقتصادی در زمینی به مساحت ۶۰ هکتار در بخش جوکار ملایر احداث و تمامی اقدامات لازم برای اجرای این طرح انجام شده است.

قدرت الله ولدی افزود: طبق برنامه‌ زمان ‌بندی طرح گاوداری ۶۰۰۰ رأسی ملایر تا دهه فجر امسال تکمیل ‌شده است و به بهره‌برداری می ‌رسد و زمینه اشتغالزایی ۳۰۰ نفر را ایجاد می کند.

وی اظهارکرد: علاوه بر این یک واحد بزرگ گاوداری چهار هزار رأسی دام مولد نیز توسط شرکت کشت و صنعت پگاه همدان قرار است در این شهرستان با سرمایه‌گذاری ۲۸۰ میلیارد تومان احداث شود.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در حال حاضر دو واحد صنعتی گاوداری شرکت پگاه و بنیاد مستضعفان در مجموع با ظرفیت ۴۰۰۰ رأس در این شهرستان در حال فعالیت است که با تکمیل دو طرح دیگر، این میزان ظرفیت به ۱۴ هزار رأس افزایش می یابد با بهره‌برداری از این طرح‌های بزرگ، ملایر به قطب دامپروری غرب کشور تبدیل می‌شود.

ولدی ظرفیت‌های ملایر در زمینه‌های تولید انگور و کشمش، مبل منبت، معادن سیلیس، تولید ماسک و شیر را جهانی عنوان کرد و گفت: رویکرد ما رفع موانع موجود در حوزه صنعت، معدن، کشاورزی و ایجاد اشتغال پایدار است و تمامی شرایط و بسترهای لازم برای سرمایه ‌گذاری در این شهرستان مهیاست.

فرماندار ملایر با بیان اینکه با راه‌اندازی دامداری ۶۰۰۰ رأسی با سرمایه‌ گذاری شستا ملایر به قطب دامپروری منطقه تبدیل می‌شود، مطرح کرد: حمایت از سرمایه ‌گذاران وظیفه‌ دولتمردان و دستگاه‌های اجرایی بوده و خوشبختانه در راستای تحقق شعار جهش تولید در سال ۹۹ و اطاعت از منویات مقام معظم رهبری، تاکنون سرمایه‌گذاری‌های خوبی در سطح شهرستان ملایر صورت گرفته است.

۴۰ درصد سهم اعتبارات ریالی استان از آن ملایر

این مقام مسئول در ادامه با بیان اینکه در سه برهه زمانی هفته دولت و دهه فجر سال گذشته و هفته دولت امسال اتفاقات خیری در سطح شهرستان رقم خورده است، ادامه داد: ۴۰ درصد سهم اعتبارات ریالی استان از آن ملایر است.

ولدی به سند راهبردری شهرستان ملایر طی سه سال آینده اشاره و خاطرنشان کرد: در دهه فجر سال گذشته ۱۳۰ پروژه با اعتبار ۶۰۰ میلیارد تومان افتتاح و کلنگ زنی شد.

فرماندار ملایر با بیان اینکه در دهه فجر سال ۹۸ نیز ۸۰۰ میلیارد تومان سهم اعتبارات پروژه های ملایر بود، افزود: در هفته دولت امسال این رقم به ۱۵۰۰ میلیارد تومان ارتقاء یافته که نشان دهنده این است ملایر هر شش ماه یک جهش عظیم در توسعه داشته است.

وی با اشاره به اینکه امیدواریم تا پایان برنامه سه ساله توسعه شهرستان رقم ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه های تولیدی، عمرانی و صنعتی ملایر را پر کنیم، گفت: ما از تمامی سرمایه گذاران استقبال می کنیم و همین امر سبب رشد اعتباری و ریالی پروژه های ملایر شده است. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هفته دولت افتتاح پروژه در هفته دولت گاوداري شستا گاوداری ۶۰۰۰ رأسی میلیارد تومان سرمایه گذاری هفته دولت دهه فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۱۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند اجرای عملیات پروژه تأمین آب آشامیدنی منطقه جنوب استان بررسی شد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان با اشاره به پروژه تأمین آب آشامیدنی منطقه جنوب استان، گفت: این پروژه بر اساس تخصیص و مجوزهای وزارت نیرو و سازمان محیط زیست در حال مطالعه و اجرا است و به جز تأمین بخشی از آب آشامیدنی مردم، در حوزه‌های مختلف باعث رونق منطقه خواهد شد.

مهران زینلیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در سمیرم، اظهار کرد: در جریان این سفر روند تکمیل برخی از پروژه‌های زیرساختی شهرستان که از مصوبات سفر استانی ریاست جمهوری و سفر شهرستانی استاندار اصفهان هستند، مورد پیگیری قرار گرفت.

وی افزود: روند اجرای یکی از پروژه‌های تأمین آب استان و شهر اصفهان نیز بررسی شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان با اشاره به اینکه این پروژه تأمین کننده آب آشامیدنی منطقه جنوب استان است، عنوان کرد: این پروژه بر اساس تخصیص و مجوزهای وزارت نیرو و سازمان محیط زیست در حال مطالعه و اجرا است و بر این باور هستیم که به جز تأمین بخشی از آب آشامیدنی مردم، در حوزه‌های مختلف باعث توسعه گردشگری شهرستان سمیرم نیز خواهد شد.

وی ادامه داد: اولویت استفاده از نیروی مورد نیاز این طرح‌ها با مردم شهرستان سمیرم است که همین امر منجر به اشتغالزایی و رونق خدمت‌رسانی در شهرستان خواهد شد.

زینلیان با اشاره به اینکه امیدوار هستیم این پروژه بتواند فتح باب مناسبی برای توسعه شهرستان باشد، خاطرنشان کرد: در مطالعات انجام شده برای اجرای این پروژه، مطالبات مردم شهرستان نیز در نظر گرفته شده است که از سنوات گذشته به دلیل محدودیت منابع نادیده گرفته شده بود.

وی تأکید کرد: پایدار شدن جریان آب که به واسطه این پروژه اتفاق خواهد افتاد این امکان را می‌دهد که در حقوق مردم و محیط زیست منطقه اتفاقات مناسبی بیفتد و برای کشاورزانی که تخصیص خودشان را از وزیر نیرو و جهاد کشاورزی گرفته‌اند کمک می‌کند که حقوق مردم به نحو شایسته تأمین شود.

کد خبر 751241

دیگر خبرها

  • عملیات اجرایی بنادر جدید لنگه و مکران آغاز خواهد شد
  • شهرک حمل ونقل خمینی‌شهر راه‌اندازی می‌شود
  • طرح قرآنی «بشری» برای دومین‌بار در ملایر کلید می‌خورد
  • روند اجرای عملیات پروژه تأمین آب آشامیدنی منطقه جنوب استان بررسی شد
  • لزوم آغاز عملیات اجرایی احداث ایستگاه مسافربری بیرجند
  • ۶۰۰۰ واحد صنفی گناوه برای دریافت شناسه «یکتا» اقدام کنند
  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد
  • عملیات اجرایی پروژه کمربندی قلعه‌نو آغاز شد
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه